יש עלי קללה?

מיטל בת דורה. שלום. בזמן האחרון(חצי שנה) קורים לי ולילדים שלי דברים נוראים (בריאות בעיקר). אין שבוע נחת בבית שלי ואני מרגישה בעמקי נשמתי שרובצת עלי קללה. הזוגיות שלי עם בעלי מתפרקת יש המון בעיות שצצו פתאום ללא סיבה. יש לי הרגשה שמישהו מקפיד עלי הקפדות נוראיות אני כמעט לא ישנה בכלל ואפילו הקרבה החזקה שלי לדת לא נותנת לי מרגוע. מה אני צריכה לעשות כדי להחזיר את הכח לזוגיות. לשמור על ילדיי ובריאות הנפש והגוף

תשובה:

שלום רב

לא הייתי תולה את זה בהקפדה, זוגיות זה דבר שצריך להשקיע בו! חד משמעית! אם יש בעיה בזוגיות צריך לטפל, אינני מכיר אתכם לדעת אם אתם יכולים לטפל בעצמכם לבד, אם קצת שימת לב, שיחות מלב אל לב, תשומת לב והשקעה לפנק האחד את רעותו ולהיפך, או שצריך יעוץ נישואין מקצועי, אבל צריך להשקיע בזה. העיקר לא להלחץ, רק להתפלל לה' יתברך ולהשקיע בצורה נכונה לעשות שמחה ונעימות בבית והכל יחלוף בעזרת ה'.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. גבר נשוי התחיל איתי אפשר להגיד סוג של התאהב בי כבר
    ונכנסתי לתוך זה לצערי במשך שנה לא הולך לי זוגיות , מרגישה שהוא או אשתו עשו עלי סוג של קללה או הקפדה

  2. אין קללה, יש חטא ועוון שיש לחזור עליו בתשובה מאוד מאוד ולקבל להמנע מאיסור נגיעה לגמרי, בעזרת ה' בזכות התשובה תדעי טוב.