הדרכה לקראת נישואין

שלום, אני מתארס עוד מעט עם בחורה שלצערי לא למדה במדרשה אך היא יודעת דברים בסיסיים בטהרת הבית ובהלכות וכו'. אשמח לדעת האם סט פניני הלכה או חלקו (אם אפשר לציין אילו חלקים) כדאי לה ללמוד ממנו?! או שיש לרב הצעה ללמידת סט אחר שיעשיק את הידע שלה בטהרת המשפחה, חינוך וכו'? תודה

תשובה:

שלום רב

אינני מכיר את הספר המדובר, אבל אני לא משוכנע שמקצת קריאה בספרים היא תוכל להקיף את כל המכלול שצריך. כדאי מאוד שתהיה בקשר עם רבנית שמלמדת במדרשה לבעלות תשובה, שתוכל לכוין אותה בכל מה שצריך. את הלכות טהרת הבית היא חייבת ללמוד באופן מסודר על ייד מדריכת כלות מוסמכת, וכדאי מאוד להשתתף בשיעורים בעניני כשרות המטבח ושבת.

במקביל במשך השנים תמיד תוכלו להעשיר ידיעות מספרים כמו שמירת שבת כהלכתה. וכדומה.

מאוד מומלץ שיהיה בבית ספר "הכשרות" של הרב פוקס.

בהצלחה רבה ושיהיו החלטות טובות!