איזה קטעים חשובים יותר בתפילה של אישה

שלום..אני בתהליך של התחזקות והתחלתי להתפלל אבל קצת גדול עליי להתפלל את כל התפילה ואמרו לי שאפשר להתפלל רק תפילת שמונה עשרה כאילו מ "ה' שפתי תפתח"..אבל אחרי זה אמרו לי שאי אפשר להתפלל רק שמונה עשרה וצריך להגיד עוד קטעים עם זה ואני מתפללת בבית לבד ואני לא יודעת מה מותר להגיד לבד ומה אסור ..אשמח את תוכלו להסביר לי מה מותר ומה אסור ואם אפשר להתפלל רק תפילת שמונה עשרה ..תודה רבה!

תשובה:

שלום רב,

כל הכבוד! המשיכי כך.

את יכולה להתפלל רק את תפילת שמונה עשרה (תפילת העמידה), וכדאי מאד להוסיף גם לפני כן רק את ברכות השחר וקריאת שמע. הם שתי הדברים החשובים בתפילה של אישה.

שיהיה לך בהצלחה