חשש עבודה בשבת

שלום,
אני מחפשת רואה חשבון, אני חוששת שמא זה יהיה אדם שאינו שומר שבת. האם עלי לחפש על פי ההלכה שומר שבת? האם אסור לי לקחת שירותים אלו שיתכן שנעשים על ידי יהודי בשבת?

תשובה:

שלום רב

ב"ה רוב ככל המשרדים בישראל סגורים בשבת, כפי המתחייב בחוק שעות עבודה ומנוחה, כך שלא נראה לי שיש מה לחשוש, תשאלי אותו אם המשרד פתוח בשבת או לא, ודי בכך. אני משוכנע שהוא לא עובד מהבית…

בהצלחה רבה.