ייעוץ בשמירת שבת

שלום כבוד הרבה יש לי שאלה, אני נשואה שנה ולא מזמן ילדתי את בני הראשון, אני ובעלי מסורתיים, החלטתי להתחזק ולשמור שבת לפני כחודש בעלי קיבל את זה בהמון אהבה אך יש בעייה עם חמותי היא לא מדברת איתי עקב שמירת שבת היא טוענת שאני מרחיקה את בעלי ממנה ובנוסף היא מנסה להסיט את בעלי נגדי יש לציין שלפני שמירת שבת היחסים ביננו היו מצויינים. מה עליי לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

אולי נתחיל במה לא לעשות… חלילה לא לוותר על שמירת השבת! ההחלטה הזו שלכם היא אולי הדבר הכי משמעותי בחייכם! השבת היא מקור הברכה, היא אות ברית בין עם ישראל לבורא העולם, ויהודים בכל הדורות מסרו נפש על קיומה, בסיביר באושוויץ וכו' וכו'.

מה שצריך לעשות הוא מאוד פשוט, האמא חוששת שאתם מתרחקים ממנה, כיון ששבת הוא היום בו תמיד נפגשים, תראו לה שנשארתם ילדים אוהבים, תבואו לבקר ולהשתתף בזמנים שזה אפשרי, אם אמא תראה אתכם נחושים בהחלטה ושמחים איתה היא תשלים איתה. ומי יודע אולי עוד תבוא בעקבותיכם.

בהצלחה רבה מאוד!