האם אני יהודי מושלם?

כבוד הרב שלום
אני כרגע בן 17 ולומד בכיתה י"א,אני רוצה לציין שאני יהודי מאמין,היום נזכרתי שבכיתה ז' שלמדנו ערבית בבית הספר המורה לערבית רשמה על הלוח משפט שאם אתה אומר אותו אתה כביכול "מתאסלם" אני ב"צחוק" אמרתי אותו ואני בכלל לא בטוח שמישהו שמע אותי אומר את זה עכשיו השאלה שלי היא האם אני עדיין נחשב יהודי שלם?,מה אפשר לעשות
תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

הרגע ידידי, אתה יהודי טוב וכשר, וכך תשאר לעד!!

אני לא בקיא בנכבי דת האיסלם. יתכן שבמסגרת הלימודים אמרה המורה איך נעשים מוסלמים מבחינת האיסלם. אבל מצד היהדות. אדם שנולד יהודי לעולם הוא ישאר יהודי, ולא משנה מה הוא יאמר או לא יעשה.

שיהיה לך בהצלחה

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. תודה רבה על התשובה כבוד הרב
    אבל אני רוצה לוודא ב100 אחוז כי אני ממש לחוץ,אני עדיין "נחשב" יהודי רגיל לכל דבר?
    לפי היהדות בעולם הבא לא יקרה לי משהו בגלל המשפט הזה שאמרתי?
    יש לציין שאמרתי אותו באמת בצחוק ולא עם שום כוונה בכלל