יש לי סיר בשרי ובטעות בשלתי בזה חלב
כיצד עלי לנהוג עם הסיר
תשובה:
שלום רב
יש להכשיר את הכלי על ידי הגעלה. מנקים אותו היטב עד שיהיה נקי לגמרי, כולל באיזור הידיות בכל החריצים! ממתינים 24 שעות מהשימוש האחרון, לוקחים סיר אחר גדול יותר שגם הוא לא היה בשימוש 24 שעות וממלאים אותו מים ונותנים על האש, וכאשר המים מבעבעים טובלים בפנים הסיר שנאסר על כל צדדיו, משהים קצת בפנים עד שהמים שוב מבעבעים, מוציאים ורוחצים במי ברז והוא כשר.
בהצלחה
תודה רבה
השאר תגובה