שימוש בתנור אחד לבשר וחלב

יש לי תנור בשרי שהתקלקל והעפתי אותו לפח
שמרתי את התבניות של זה ויש לי כיום רק תנור חלבי
השאלה שלי באיזה דרך אני יוכל להשתמש עם התבניות האילו בנור החלבי

תשובה:

שלום רב

לאחר שאתה מנקה את התנור יסודי וממתין 24 שעות מהשימוש האחרון, אתה מפעיל אותו חצי שעה על חומו המירבי ואז אפשר להכין בתוכו בשר. לאחר מכן יש לחזור על התהליך כדי שתוכל להשתמש בו לחלבי.

בהצלחה

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. שאלתך הובנה היטב. אם מותר להכניס שם בשר [אחרי התהליך האמור] ודאי אפשר גם תבניות, אבל תמשיכי להשתמש בהן רק לבשרי.