האם אפשר להקדים את הפסק הטהרה

שלום וברכה.
אנחנו נמצאים עם בני משפחה ביוטה, בטיול, ואשתי נכנסה למחזור בטיול, והגענו ליום החמישי וצריכים לעשות הפסק טהרה, השאלה היא האם מותר להקדים את ההפסק טהרה ליותר מוקדם? וא׳׳כ אז כמה מוקדם אפשר להקדימו? וכמה זה לכתחילה?
תודה מראש.

תשובה:

שלום רב,

אם יש צורך אפשר להקדים את הבדיקה של הפסק הטהרה מהבוקר, אף שלכתחילה יש לעשותו מפלג המנחה. אולם את המוך דחוק יש לשים במועד (לפני השקיעה).