תפילין כשהוא לבוש בגופיה

שלום וברכה!
האם אפשר להניח תפילין כשלבוש בגופיה ללא שרוולים, מה עיקר הדין בזה ומה ראוי.
אם אפשר לפרט ולכתוב את המקורות בהרחבה (כולל להעתיק את הקטעים מהספרים שעליהם זה מדובר כי אין לי גישה לכל הספרים, או את תוכן הספרים) זה יעזור לי מאוד
תודה רבה
תשובה:
מעיקר הדין אין בכל בעיה, כיון שהערוה מכוסה והלב מכוסה, לכתחילה ודאי יש להמנע מכל וכל, שהרי בסימן מ מבואר שאפילו אכילת ארעי אסורה עם תפילין למרות שמדובר במשהו פחות מבזה מלבוש כמו זה שהזכרת, וראינו כמה החמירו שלא לישון עם תפילין שמא יפיח, כך שיותר נראה לי שמה שלא הוזכר הדבר בפירוש הוא מחמת פשיטותם של הדברים…