הכשרת מיקרוגל

איך מכשירים מיקרוגל

תשובה:

אופן הכשרת המיקרוגל הוא כך: יש להמתין 24 שעות ללא שימוש, לנקותו היטב היטב שלא ישארו בו שיירים כלל, ולאחר מכן להכניס לתוכו כוס או צלחת מלאים מים, ולהפעילו זמן ממושך עד שיצטרו בתוכו אדים רבים כבדים. לאחר מכן ישלייחד אותו לשימוש בשרי או חלבי בלבד. את הצלחת יש להגעיל, על ידי המתנה ונקיון כנ"ל, ולאחר מכן יש להרתיח סיר מים, וכשיבעבע היטב להכניס את הצלחת לתוכו [לא צריך הכל בבת אחת, וניתן להגעיל את חציה האחד ולהוציא ולהכניס את חציה השני.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. לכבוד הרבנים
    בשעת הדחק האם ניתן להכשיר ללא המתנה של 24 שעות ?
    ואם כן האם כמו שציינתם כאן הדרך או שמשהו אחר\נוסף צריך לעשות
    תודה רבה