תפילין חב"ד לאשכנזי ליטאי

שלום כבוד הרב.
אני נוהג לפי מנהג האשכנזים.
התפילין שלי ,שקניתי אותו לפניכ- 10 שנים , כאשר התקרבתי לדת הוא תפילין חב"די.
האם ניתן לשים את התפילין הזה , כל עוד לא קניתי תפילין אשכנזי רגיל.
כלומר האם יש איזה בעיה בכתב או בבתים או אחרת למנהגנו.

תשובה:

שלום רב

הכתב בתפילין אלו הוא כתב האר"י, כדאי להחליף כשתהיה לך אפשרות, כדי לקיים את המצוה לפי המנהג שלך, אולם בינתים תוכל להניח אותם.

בהצלחה

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. יש לך אדם חילוני שלא מניח תפילין בכלל, ואין לו מנהגין ולא מסורת ולא כלום, ואתה יכול לתת לו להניח ולחזק אותו, בטח שיברך וישמח וירגיש הכי טוב שבעולם עם המצוה. הרי כל השיטות יסודן בהררי קודש.