שחייה משותפת בבריכה בימי נידה

האם מותר לאשה כשהיא טמאה לשחות עם בעלה בבריכה ביתית פרטית? (עם בגדים כמובן,) האם יש הבדל אם זה יחד עם בני משפחה (אחיות וכד') או עם הילדים?

תשובה:

שלום רב

מטבע הדברים נראה שהבגדים עולים במים ולא ניתן לשמור על צניעות ממש. כמו כן, כל פעולה של חיבה העלולה להביא לידי 'הרגל דבר' אסורה בזמן זה, ונראה שהשחייה המשותפת ענינה חיבה ויש לאוסרה בימים אלו. וכן נראה שגם עם הילדים יש להחמיר.