דם מהרחם אחרי בדיקת ביופסיה

אני באמצע ספירת שבע נקיים ועשיתי אצל הרופא בדיקת ביופסיה מהרחם זה דם שלוקחים מהרחם ואחרי הבדיקה יצא דם זה נחשב לטומאה ושאני צריכה לעשות הפסק טהרה מהתחלה?
אשמח שתענה לי תודה.

תשובה:

שלום רב

כיון שהרופא הכניס מכשיר לתוך הרחם עצמו, אף אם לא היית רואה דם היה בכך כדי לאסור, וכפי הכלל שבידינו ש"אין פתיחת הקבר [הרחם] בלא דם", וכנראה היה דם ונעלם. ובודאי כאן שראית דם שיש בו כדי לאסור.

מקורות:

ראה אגרות משה יו"ד ח"ג סי' ק.