חוזרת בתשובה קשר עם בחור מלפני כן

שאלה:

חזרתי בתשובה, נפרדתי מחבר שלי והוא ממשיך להתקשר, אני עוד אוהבת אותו, אבל לפי הדת אני לא יכולה להיות איתו, מה אני יכולה לעשות ?

תשובה:

ראשית כל, מה שאת חשה עדין יחס כלפי אותו אדם, הינו מובן לאור זאת שמן הסתם היה ביניכם קשר רב, אולם מאחר והחלטת על דרך חיים חדשה, עלייך להסביר לחבר זה בנועם שיח שהדבר אינו עולה בקנה אחד עם השקפת עולמך החדש, ושלטובת שניכם עליכם להפסיק בקשר זה, [אלא אם כן יהיה מוכן לקבל על עצמו לבדוק את ענין התשובה, וליצור קשר לקראת נישואין שבמקרה זה כדאי להפנותו שאלה לרב קרוב ולהתייעץ עמו פנים אל פנים].

בברכה להצלחה בדרך חיים מאושרים