מעשר כספים כשיש חובות רבים

שאלה:

אני מרוויח בחודש קרוב ל30 אלף ש"ח, אבל אני משלם חובות כל חודש 27 אלף ש"ח, בעקבות השקעה לא נכונה בנכס, אני מנסה למכור את הנכס הזה וב"ה זה יפתור לי את כל החובות, אבל כרגע זה תקוע, בנתיים אני נשאר כל חודש אם מינוס של 15 אלף ש"ח, ואני חי כרגע מאוד בצמצום האם מותר לי או שאני צריך לתת מעשר כספים ?

תשובה:

במצב כזה אין לך כרגע חיוב של מעשר כספים, כשירווח תחזור לתת.

שפע ברכה והצלחה, ומנסיון [גם לי היה נכס בעייתי] ישועת ה' כהרף באופן הכי טבעי ופשוט!