איך חוזרים בתשובה?

שאלה:

שלום כבוד הרב, אני רוצה לחזור בתשובה ורציתי לדעת – איך מפרישים מעשר כספים? זה אמור להיות עשרה אחוזים מכל מה שאני מכניס בחודש או עשרה אחוזים מכל הכנסה ספציפית?

תשובה:

עשרה אחוזים מסך כל ההכנסות שלך.

מאוד חשוב להתחיל בבסיס של היהדות, שזה שמירת שבת כהלכה, כשרות כהלכה, תפילין, קשר טוב לבית כנסת ולשיעורי תורה. הייתי מציע לך לפנות לסניף לב לאחים בעיר מגוריך, תמצא אותם בגוגל, ולהתייעץ על שיעור תורה והכוונה ראויה.

בהצלחה רבה מאוד!