התרת קללות – ייעוץ

שאלה:

שלום אני צעיר חילוני ולא מקושר לאף בית כנסת, לכן אני נבוך מלהגיע לבית כנסת ולבקש זאת. האם אתם יכולים לסייע בהתרת קללות?

תשובה:

אדרבה, ערב ראש השנה הוא הזמן של כל צעיר יהודי להיות מקושר לבית כנסת… בית הכנסת אינו שייך לאיזו קהילה סגורה, תבוא לשם לתפילת שחרית בערב ראש השנה עם תפילין כמו כל היודי, ותראה שכולם יקבלו אותך באהבה ובשמחה. בעיני אין כזה דבר צעיר חילוני… יהודי קשור תמיד לתורה ולבורא עולם, אלא שלפעמים הוא עדיין לא שם לב לזה, תגיע תתחבר ויהיה בסדר גמור.  מומלץ מאוד לפנות לסניף "לב לאחים" באיזור מגוריך, הם ינחו אותך לאיזה בית כנסת כדאי לפנות ועם מי כדאי לדבר. תחפש אותם בגוגל לפי איזור המגורים.

שנה טובה ומבורכת.