אם להחליף עבודה או לא

שאלה:

שלום כבוד הרב משלומך . כבוד הרב יש לי בעיה בעבודה לא טוב לי מתיחסים אליי לא יפה זה משפיע לי על הבית שלי על הנישואין שלי יש לי 4 ילדים מתוכם 2 יתומים מנושאים קודמים של אישתי מה אליי לעשות להמשך לעבוד או להחליף עבודה תודה כבוד הרב

תשובה:

שלום וברכה,

אכן לא כדאי לעבוד במקום שלא טוב לך. מאידך אתה צריך לפרנס את בני משפחתך, ואינך יכול לעזוב עבודה כל עוד אין לך עבודה חילופית ובה יותר.

על כן תנסה להתגבר ולא להתייחס לאנשים שלא מפרגנים לך. תעבוד בצורה שמחה ומאושרת. רק אם תמצא עבודה טובה יותר ועבודה קבועה, רק אז תוכל לעבור למקום אחר.

בהצלחה רבה.