פרנסה טובה

שאלה:

בס"ד
שלום רב,
אני נמצאת תקופה ארוכה מאוד בדוחק כלכלי ומרגישה שאיני מצליחה להתרומם כלכלית . האם ישנו תיקון לפרנסה ? מה עליי לעשות?!

תשובה:

שלום רב,

אני ממש מבין לליבך. אבל האמת היא שהרבה אנשים היו רוצים פורמולה טובה לפרנסה טובה.. התיקון שאני מכיר הוא רק תפילות לקב"ה שיעזור לך, בסיום השמונה עשרה לפני יהיו לרצון, תתפללי לבורא עולם במילים שלך. ואין ספק שגם קבלה טובה ודאי יכולה להועיל.

המון הצלחה!