תלייה בפצע בבדיקות

שאלה:

יש לי פצע מדמם בנרתיק ולכן אני בודקת ראשון ושביעי אצל בודקת. היא עשתה ביום הראשון ויצא לא נקי, עשתה שוב ויצא נקי. לטענתה מכיון שיש לי פצע עם דם והיא לא הקפידה לא לגעת בו זה כפי הנראה משם ולכן זה בסדר ונחשב כבדיקה של יום ראשון.
אני חוששת שמכיון שהיא לא ראתה בעיניים שזה נוגע בדם זה נחשב תליה ואז זה בעיה לבדיקה ב3 ימים ראשונים.
(הבעיה שהתחלתי לחשוש 5 ימים אחר כך… עוד יום זה הבדיקה השביעית)

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה, הבודקת צודקת, וזה בסדר גמור.

יום נעים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה על התגובה אך עלה חשש נוסף מסמיכות הבדיקות שהבדיקה השניה נעשתה ממש מיד ולא כפי שצריך להמתין אפילו כמה דקות. אודה לתשובתכם המהירה.