מצאתי דוח חניה

שאלה:

שלום רב.
מצאתי דוח חניה של מישהו יחסית כשהוא רק ניתן.. הוא היה אצלי כמעט חודש וחצי או יותר ובעוד 10 ימים יפוגו ה90 יום של מועד האחרון לתשלום. אין לי מושג למי הוא שייך.
מה עליי לעשות?

תשובה:

שלום וברכה,

מסתבר שהדו"ח נפל מידי מקבל הקנס – אם מצאת כמה ימים אחרי שניתן – וודאי שמי שקיבל את הקנס יודע שחייב, ויכול לשלם את הקנס באמצעות העייריה שנתנו את הקנס, וא"כ אין חובת השבה בזה.

בכל מקרה כדאי שתנסה לברר דרך מי שנתן את הקנס – העייריה. אם לא יענו לבקשתך, הרי אתה פטור מההשבה.

בהצלחה.