כוונת שמות הקודש

שאלה:

שלום וברכה כבוד הרב
האם בתפילה מתוך סידור "יסוד מלכות" יוצאים ידי חובת הכוונות?
זה הסידור עם הפירוש שמופיע בשורה מתחת לתפילה.
לדוגמה בתפילת 18 ערבית ליל א' ראש השנה כתוב: ברוך (מקור הברכה) אתה (מודה אני לך) ה' (ה') אלקינו (אלקינו) ואלקי (ואלקי) אבותינו (אבותינו), אלקי (אלקי) אברהם (אברהם)

אומנם צריך לכוון גם בשמות קודש בכוונות הרגילות שלא מופיעות מתחת (אם אני לא טועה שצריך לכוון לפי ההלכה), אך מה עם הפירוש לדוגמה שהעתקתי? והאם כבוד הרב מכיר את הסידור ויכול להגיד האם יוצאים ידי חובה?
תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

שלום וברכה

הסידור הזה מעולה, אבל בשמות הקודש צריך לכוין באדנות אדון הכל [ובברכה ראשונה של שמונה עשרה ופסוק ראשון של שמע גם היה הווה ויהיה], ובאלוקים, תקיף ובעל יכולת ובעל הכוחות כולם.

גמר חתימה טובה