דין בקבוק משקה בבית הקברות לענין ספיגת רוח רעה

שאלה:

בס"ד.
שלום לכת"ר.
קיבלתי בקבוק יין בציון של צדיק שנמצא בתוך בית קברות, כך כשיצאתי משם נאלצתי ללכת בין הקברות עם בקבוק היין בידי. האם היין ספג רוח רעה כבתוך ד' אמות של קבר?
למיטב ידיעתי הגמרא אומרת שמשקה שנמצא בתוך בקבוק חתום והמשקה ממלא את כל הבקבוק עד אפס מקום אז הבקבוק נחשב ממש כעטיפה למשקה ולכן מדיני טומאה וטהרה המשקה לא נטמא , השאלה אם ה"ה לגבי רוח רעה שרק אם בקבוק היין היה מלא כולו עד אפס מקום אזי הוא לא יספוג רוח רעה?
שאלתי היא כמובן לכתחילה ולא להתיר בדיעבד.
תודה מראש.
ערן.

תשובה:

שלום רב

למיטב ידיעתי אין חשש בענין.