כפרה על יחסי אישות עם גוי

חברה שלי קיימה יחסים עם גוי והיא מצטערת על זה והשאלה שלי זה האם יש מחילה אם היא מביעה חרטה אמיתית?

תשובה:

שלום רב,

אין דבר העומד לפני התשובה. ברור שאיסור זה למרות שיש נידון עליו מהו גדרו הוא חמור מאד וכפי שכתב הרמב"ם בפרק י"ב מהלכות איסורי ביאה. אולם כאמור, אין דבר העומד לפני התשובה. לעניות דעתי הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות כדי לכפר על המעשה הוא להתחזק בצניעות, אם עד עכשיו נהגה לתלבש באופן מסויים, שתקבל על עצמה משהו בנושאי הצניעות, כי אין כל ספק שחוסר צניעות זה הביא אותה לידי מעשה חמור זה.

בהצלחה