ידיעת זמני חצות הלילה

שלום וברכה,
רציתי לשאול כיצד אני יכולה לדעת את הזמן המדויק של חצות הלילה עבור כל לילה לאורך החודש הקרוב?
השאלה הנוספת, אני אמורה לטוס לחו"ל עוד כשבועיים, ברצוני לשאול אם אני אצטרך להתחשב בזמני חצות הלילה של ישראל או של חו"ל?
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

זמני חצות הלילה מתפרסמים בלוחות השנה הנמכרים באיזורים הדתיים. היום חצות הלילה ב12:38, זה משתנה בהתאמה כל כמה ימים עד שבעוד חודש ימים זמן חצות יהיה ב12:44.

כמובן כשאת בחו"ל יש להתעדכן בזמנים מתאימים לאופק שם.

נסיעה טובה!

הצטרף לדיון

תגובה 1