הרהורי עבירה

מה עושה אדם שחזר בתשובה ובזמנו ראה מראות לא צנועים בעיניים וכאשר הוא רוצה להפסיק לחשוב על הדברים הללו התמונות פשוט קופצות בראשו. מה לעשות בכדי להעלים את זה?

תשובה:

שלום רב.

ראשית אני מאד מעריך את זה, אני מבין היטב שיש קשיים גדולים, ובכל זאת בחרת בדרך החיים.

באגרות משה כתב, כי במקרים כאלו, כדאי להשקיע עצמו בלימוד בתורה בעיון. שזה מסייע להוציא מעצמו את הרהורי העברה.

שיהיה בהצלחה