כשרות הרב וסטהיים

שאלה:

שלום רב ! ברצוני לשאול את הרב, לגבי עוגיות אוראו. אנו משפחה חרדית ומכניסים לבית רק כשרויות מהודרות. הבת שלי מאוד אוהבת עוגיות אוראו, שהיא טעמה אצל חברותיה. מכיוון שזה איגוד הרבנים, וזה כידוע לי כשרות של חול' , אנו נמנעים מלתת לה. השאלה מה דעת הרב בנושא. והאם אפשר לסמוך על כשרות זו.
תודה.

תשובה:

אינני בקי וגם לא ביצעתי מחקר אחרי מערכות הכשרות.

אבל איגוד הרבנים מיסודו של הרב וסטהיים נחשב כשרות טובה, אצלנו בבית קונים מכשרות זו.