צהרונית שמשאירה לי גן לא נקי

שאלה:

שלום,
אני עובדת כסייעת בגן בבוקר
וכתבתי לסייעת של הצהרון שאם הגן לא מסודר כמו שהיא קיבלה אותו אני כותבת בדוח שעות שאני הייתי במקומה סייעת בצהרון
כי אני לא אמורה בבוקר לקבל גן הפוך ולסדר אותו במשך הרבה זמן כי זה גן מאוד גדול
האם באמת מותר לי לכתוב במקומה?
זה דוח שעות שנמצא בגן ובסוף החודש שולחים אותו

תשובה:

שלום וברכה,

את בהחלט לא אמורה לעשות עבודה שמוטלת על גננת אחרת, ואם זה נופל עלייך את אמור לקבל על זה תשלום. לכן אם השאירו לך גן לא נקי ואת מנקה במקומה, תסתכלי כמה זמן לקח לך הניקיון, והשעות האלו את יכולה להצהיר על שמך ולהפחית מהשעות של הצהרונית.

בהצלחה.