כדורים לזמן מוגבל בשידוכים

שאלה:

שלום לכבוד הרב
אני בחורה בת 20 שהתחילה לצאת לא מזמן לשידוכים. כבר במשך שנים שאני סובלת מחרדות, מחשבות אובססיביות ועוד כמה דברים מעין אלו שמשליכים על אורח חיי.

תשובה:

שלום וברכה

לא הבנתי את שאלתך, האם את שואלת אם כדאי לקחת תרופות? זאת כמובן יש לשאול רופא ובהתאם למצב, ככל שיש המלצה לתרופות אין להמנע מכך בשום אופן. לא רק בזמן שידוכים אלא בכלל, אין טעם לסבול והבעיה מטבע הדברים רק עשויה להחריף ככל שיש חוסר בטיפול.

אם שאלתך מה צריך לספר למשודך ומתי, לדעתי בעיות נפש חובה לדווח, לא צריך מיד, אבל בפגישה שלישית צריך איכשהוא לספר שידע היטב במה מדובר.

כמובן זו הנחייה כללית, באופן פרטני איך והאם וכיצד יש להתייעץ בהתאם למצב.

רפואה שלמה, חיים טובים בריאים ושמחים, ושבת שלום.