שלום בית ופוריות

שאלה:

הנני בת 42 פלוס נשואה 3.5 שנים ואין שלום בית יש לי 3 ילדים בן ושתי בנות שהגיעו בטיפולי פוריות ועכשיו נכנסתי להיריון ללא טיפולים ולצערי אני צריכה לעשות גרידא העובר לא התפתח אני מעוניינת בעוד ילדים והרופאים אומרים שצריך טיפולי פוריות או הפרייה חוץ גופית וכן מוכנה לפנות לבוני עולם או מכון פועה או לדורות אך בעלי מתנגד לעניין ואומר שננסה רק טיבעי אם יהיה ילד אז יהיה ואם לא אז לא.אני מעוניינת בעוד ילדים .מה לעשות?האם להשלים עם זה שאולי לא יהיה לי עוד ילדים או להתגרש ולהתחתן עם מישהו שיביא איתי ילדים בדרכים אחרות?

תשובה:

שלום וברכה

קראתי את שאלתך הכואבת. כמובן לא זו הדרך כלל וכלל!

בבעיות שלום בית יש לטפל, זה חשוב לך ולבעלך ולילדים שלך, שיהיה להם בית שלם שמח ומאיר! ובכל הנוגע להמשך הפוריות, תקבלו עליכם רב מוסכם שתקבלו עצותיו, אבל הכל מתוך אהבה וקירבה ושלום.

איזה רווח יהיה לך חלילה בפירוק הבית בשביל לנסות להרבות ילדים, הרי יש לך ילדים בבית שצריכים אבא ובית שלם והורים שמחים. ובכלל מישהו מבטיח לך מה יהיה אם חלילה תפרקי את הבית.

חשוב לדעת שנישואין זה משהו מאוד משמעותי שמשקיעים בו הכל הכל, ולא מוותרים. נסו ובעז"ה תצליחו.

בשורות טובות ושבת שלום.