סמים ופטריות

שאלה:

שלום, אני רוצה לשאול למה בורא עולם ברא סמים ופטריות הזייה (כי בסוף זה בא מהטבע ממש) אם אנחנו לא צריכים להשתמש בזה..

ועוד שאלה אנשים שלקחו פטריות הזייה חוו דברים רוחניים אז השאלה שלי
זה למה ה' ברא את כל זה

אם זה לצורך רפואה יש פטריות שהם אסורות גם לרפואה

תשובה:

את שאלתך שאל כבר דוד המלך, למה ברא ה' את השיגעון וכו', ושאלותיו נענו לו..

אז אינני יודע, ואני גם מניח שיש דברים שנבראו כדי להציב בפני אנשים ניסיון… לראות שהם עומדים כנגדו ולא מתפתים לשטויות…

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. אף אחד לא אמר שאנחנו לא צריכים להשתמש במה שבורא עולם ברא, אבל השימוש שאתה מדבר עליו הוא לא השימוש שבורא עולם התכוון שנעשה עם הסמים.
    לכל דבר יש שימוש, אבל לברוח מהמציאות ע"י לקיחת סמים, זה ודאי לא תכלית החיים, גם אם אתה חושב שאתה חווה דברים רוחניים דרכם, אם אתה רוצה חוויות רוחניות, תשקיע ברוחניות שלך ותכין כלי מתאים, שום דבר טוב לא בא בקלות.