ערבוב שום, בצל ובשר בקערת מתכת

שאלה:

שלום,
יש לי קערה גדולה ממתכת שאני מערבב בה דברים לפני שאני שם בתבנית.
אם אני מערבב שום, בצל ובשר טחון כדי לעשות קציצות, זה הופך את הקערה לבשרית?
אם פעם השתמשו בקערה למשהו חלבי (אני לא בטוח בזה אבל אולי קרה), האם יש בעיה לערבב בזה שום, בצל ודברים בשריים?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

השימוש הוא קר ואין משעות לכך שיש בתערובת מעט דברים חריפים, הקערה אינה בשרית אבל אין להשתמש באותה קערה גם לבשרי וגם לחלבי גם אם השימוש הוא קר. זה גורם להרבה מכשולים.