סכך בסוכת ברזל

שאלה:

סוכת שעשויה ממסגרת ברזל.
מה הדרך הנכונה להניח עליה את הסכך?
ראיתי בתשובות כאן שיש להניח את הסכך הפוך ממוטות המתכת, אך זה כנראה נכון לסוכה שיש בה מוטות מתכת לרוחב או אורך הסוכה, אך שאלתי היא על סוכה שאין בה מוטות מלבד המסגרת, כלומר 4 מוטות שהן המסגרת המרובעת.
איך להניח את קורות העץ שעליהן הסכך, ואיך להניח את הסכך על הקורות מעץ?
שאלה נוספת, את הקורות שמניחים על מסגרת הברזל, אפשר לקשור למסגרת עם אזיקונים או שהם נחשבים לחלק מהסכך ואז יש להשתמש בחוט פשתן וכדו'?
ובאם קורות העץ שתחת הסכך (ומעל מסגרת הברזל) אינן נחשבות לחלק מהסכך, האם אפשר ליצור סנדוויץ' שיחזיק את הסכך, כלומר קורות מתחת לסכך, ועל הסכך גם להניח קורה מעל קורה, ואת 2 הקורות לקשור בקצוות ואז הסכך נשאר תפוס חזק? א"כ האם אפשר לקשור את 2 הקורות הללו באזיקונים?

תודה

תשובה:

שלום וברכה

אפשר להניח את הקורות איך שרוצים ולחבר אותם באזיקונים, ועליהם להניח את הסכך ולקשור בחוט פשתן, הסנדוויץ הזה לדעתי אינו מועיל.

שנה טובה.