אתרוגים אחרי זמן ביעור שביעית

שאלה:

בשנת השמיטה שעברה אחרי חג הסוכות בעלי הכין ריבה מאתרוג אוצר בית דין. (זה יצא לא טעים…) ולצערי זה עדיין יושב בתוך סיר במקרר…
איך עלינו לנהוג עם זה?
תודה רבה!
ה' יברך אתכם!
גמר חתימה טובה!

תשובה:

שלום וברכה
כיון שאנחנו כבר לאחר זמן הביעור, יש לבער את זה, תוציאו את זה לתוך שקית ותשרפו את זה.

גמר חתימה טובה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם זה נוזלי שיש חשש כבוש יכול להיות שחייבים להגעיל את הסיר, אבל אם זה נוקשה רק לרחוץ היטב. את הממשות ודאי יש להסיר לגמרי.