תרופה עם טעם לחולה

שאלה:

שלום רב
אחותי חלתה בסרטן ובעקבות הטיפולים, היא סובלת מכאבים נוראיים ורק קנאביס עוזר לה בהפחתת הכאב.
בעוד כמה ימים היא אמורה להגיע אלי לארה״ב לביקור, ואין באפשרותה להביא את הקנאביס איתה בגלל החוק בארה״ב.
בחיפושי כאן אחר התרופה, מצאתי קנאביס בטעם של אבטיח, שאלתי היא האם היא יכולה לקחת את התרופה מבחינת כשרות (זהו שמן קנאביס),
במרכיבים כתוב שיש בזה סוכר בטעם אבטיח חומרים משמרים.
אין את הקנאביס ללא טעם, והיא אינה מסוגלת לחיות ולתפקד ללא התרופה.
תודה רבה

תשובה:

אני מניח שניתן לפגום את הטעם, נניח עם קמצוץ מלח או תמצית תה חזקה וכדומה, ואז היא יכולה לקחת.

בשורות טובות רפואה שלמה ושבת שלום.