צפיה בהדמיה על מסכת יומא של קול הלשון

שאלה:

לכבוד הרב שלום וברכה,
אין לנו מחשב בבית וילדיי לא רואים סרטים . הדבר היחיד שהתייעצתי עם פוסק והתיר לי זה מקרן שבו הם רואים תמונות שלהם וסרטונים שצילמנו אך ורק מהמצלמה הבייתית או מסיבות מהחיידר והבית יעקב שהופקו מטעם המוסד עצמו.
רכשתי לפני כמה זמן את הספר של קול הלשון אודות מסכת יומא ובעלי והבנים כוהנים ומאוד התלהבו מהספר ומההסבר המפורט שם. לקראת יום הכיפור הקרב ובא האם מותר לי להראות להם את הסרט שהפיקו קול הלשון במקרן? בעלי חושש שזה "פתח" לא טוב להוסיף למקרן דברים מעבר למה שהוגדר מראש . מדובר על התמונות בדיוק כמו בספר רק עם טיפה אנימציה וסאונד שממחיש יותר את סדר העבודה .אני טוענת שהרי בחיידר ובבית יעקב לפעמים מראים להם סרטוני וידאו במקרן שלהם על רבנים ונושאי חינוך הם כן חשופים למדיה במידה מסויימת. מקווה שהסברתי נכון את השאלה. תודה רבה מראש

תשובה:

לדעתי מותר בהחלט וזה באמת מרגש, הכנה טובה ליום הכיפורים.

רוב נחת ושמחה.