משבר בישיבה

שאלה:

שלום לכבוד הרבנים החשובים שליט״א,
אדם שנפל ל2 טראומות בעקבות סיבה כזאת או אחרת (לא משנה הסיבה, כן יש קשרים לאותה ישיבה בפרט) וכרגע הוא מרגיש קשיים בישיבות בכלל ובאותה ישיבה בפרט, האם עליו לעבור ישיבה? ומה אם הראש ישיבה שם אמר לו לא לעבור? מה עליו לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

שאלתך מאוד מורכבת, ומצריכה היכרות מאוד אישית איתך ועם הסיבות למשבר והיכולות שלך וכו' וכו', מה האופציות ומה הגורמים ומה יכול לסייע לך, ואין כל דרך לייעץ לך דרך כמה שורות אינטרנט. ראש הישיבה שלך שמכיר אותך היטב בודאי יודע מה לייעץ לך.

בהצלחה רבה מאוד.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני מניח שהוא רוצה בטובתם של התלמידים, ובכל מקרה אם אתה לא מרגיש קשר אליו ורוצה להתייעץ עם מישהו אחר זה בסדר גמור, אבל שיהיה מי שמכיר אותך ואת יכולותיך ואת מצבך היטב.