ספר תהילים

שאלה:

שלום כבוד הרב,
תמיד יש לי ספר תהילים קטן שאני כל הזמן איתו, לפני כמה ימים הלכתי עם חברות לקניון וכנראה שהספר נפל מבלי שמתי לב ורק כשהגעתי שמתי לב שהספר איננו מה אני אמורה לעשות כבוד הרב? חשוב לי לציין שהספר מאוד חשוב לי ואני מפחדת שעשיתי עברה שלא הלכתי וחיפשתי אותו. תודה מראש כבוד הרב.

תשובה:

לא צריךל לעשות כלום אפשר לקנות ספר תהילים חדש, רק לזכור שהעיקר הוא לומר כל יום בלי נדר כמה פרקי תהילים ולא די להחזיק את הספר בכיס.

בהצלחה רבה מאוד.