צילמתי דפים במשרד ממשלתי – גזל

שאלה:

אם הלכתי למשרד האוכלוסין והפקידה ביקשה ממני ללכת לאחד המשרדים וששם יצלמו לי את הטפסים , עכשיו יש מצב, שהיא אמרה לי ללכת לצד ששם המשרדים של משרד הפנים או האוכלוסין, בסוף יצא שהלכתי למשרדים של ביטוח לאומי או ערייה- ואני לא מתגוררת באותה עיר שהלכתי ואמרתי לה שהפקידה בקשה אם היא יכולה לצלם לי ואז היא צילמה לי איזה 8 דפים, עכשיו יש מצב , שהפקידה לא התכוונה למשרדים האלו שאצלם, האם יש כאן עיניין של גזל בצילום?? תודה מראש

תשובה:

שלום וברכה,

זה בסדר אין כאן חשש גזל, גם אם הלכת למשרד אחר, השתמשת במשרד ממשלתי שנותן שרות לציבור, ולא משנה אם זה משרד זה או אחר. ובנוסף, צילום של 8 דפים זה דבר קטן שלא מקפידים על כך.

בהצלחה.