מי אתם אתר דין

שאלה:

שלום לכבוד הרבנים..
רציתי לדעת מה אתם בית דין רבני של הרבנות? בית דין עצמאי? חרדים? דתיים לאומיים? ואיזו עיר הבית דין? לא שזה באמת משנה סתם מעניין
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

אנחנו בית דין פרטי, ובית הוראה לדיני ממונות. הבית דין ובית הוראה נמצאים בירושלים קיימים סניפים נוספים בבית שמש, תל ציון והקריות. יש לנו גם בית הוראה באינטרנט – אתר דין. משתייכים לחוג החרדים וברוך השם זוכים לסייע ולתת מענה הלכתי לכל שכבות הציבור.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

8 תגובות

  1. הרה"ג יוסף פליישמן שליט"א אב"ד נתיבות חיים, בירושלים בית הדין מוכר מאוד, מסונף אליו כולל אברכים ללימודי דיינות ברמה גבוהה מאו הכולל למעלה ממאה חמישים אברכים, אף הוא בראשותו של הרב פליישמן, המקום מוכר מאוד בירושלים.

  2. לא. אמנם ישיבתנו ובית הדין שלנו סמוכים עד מאוד לישיבת תורה אור של הגרח"פ שיננברג זצ"ל, אבל לא זכינו שיהיה ממייסדיה.

  3. שלום, אשמח לדעת מה זה בית דין לענייני ממונות – "נתיבות חיים" – ע"י כולל חושן משפט אוהל יוסף, שמפורסם באתר הזה? זה הבית דין שעומד מאחורי האתר?

  4. מכון ירושלים לדיינות הוא ההתארגנות של כל מפעלות בית מדרשנו, הכולל בית מדרש גבוה לדיינות, בית הוראה, בית דין לדיני ממונות, מכון להוצאת ספרים, ואתר דין. הכל תחת הנחייתו ופרי חזונו של הגאון רבי יוסף פליישמן שליט"א.