נידה / מקווה

שאלה:

היי ,אני גרושה.. אני בקשר עם מישהו הרבה זמן יש לנו 3 ילדים.. השאלה שלי אם גרושה יכולה ללכת למקווה?

תשובה:

גרושה יכולה ללכת למקווה, וברור שאם לא טבלה האיסור הרבה יותר חמור משום שיש בו גם איסור נדה, אבל חובה לדעת שהתורה אוסרת מכל וכל קשר כזה שלא במסגרת נישואין, ובכל פעם שאתם יחד זהו איסור גמור וחבל. אם אתם רוצים להנשא, תנשאו, ואם לא, חובה להפרד.

בשורות טובות.