המשך שירות למרות הפסקת התשלום

שאלה:

אני מנוי לאחד מהשבועונים החרדים. מתוך כונה להפסיק את המנוי אצלם ביטלתי את הוראת הקבע, אבל הם המשיכו לשלוח שוב ושוב. לא היה לי זמן לתאם אתם את הביטול וסמכתי על הפסקת התשלום. למעשה הם המשיכו כך למשך חצי שנה שבסופה קיבלתי מכתב בדואר (סוף סוף) שבה הם כותבים שניסו להשיג אותי בטלפון אך ללא הצלחה. ובנוסף הם הגישו לי חשבונית על חצי שנה אחורה. האם יש לי חיוב כלשהו כלפיהם, מלא או חלקי?

תשובה:

שלום וברכה,

ביטול הוראת קבע לא נחשב לביטול המנוי, וכל שלא הודעת לחברה בפירוש על ביטול המנוי המנוי קיים ואתה חייב לשלם עד הזמן שאתה מודיע על ביטול המנוי. ולכן יש לשלם להם מחיר מלא על כל החודשים שהמשיכו לשלוח את המנוי ואל עצרת את המנוי.

בהצלחה.