עין הרע / מצב בחיים

שאלה:

היי, בעלי פתח עסק של בית קפה עם שותף ונפל עם העסק בזמן הקורונה המצב החמיר והינו צריכים לשלם מעל 200 k חובות ( את הכסף היה לנו בעקבות מחלה שבהמשך התגלתה) לפני כמעט 3 שנים נולד לי ילד שלאחר כמה חודשים גילינו אצלו הידרוצפולוס
עברנו כמה ניתוחים בזמן הקורונה
לאחר כמה חודשים התגלתי כחולת סרטן לוקמיה במשך שנה התמודדתי עם המחלה
בזמן המחלה סבתי אושפזה ושהבראתי היא נפטרה
לאחר כחודשים חמתי נפטרה
אני מרגישה שיש משהו שסובב את המשפחה שלי שאנחנו עוברים מדבר לדבר ולא מצליחים להרים את הראש מעל המים.
שחליתי לקחנו על עצמנו נידה, בעלי עם מות אמו התחיל להניח תפילין כל יום .
אני כבר כמה חודשים שומרת שבת
הפרשות חלה , ובאמת מתקרבת לאלוהים בדרך שלי כמה שיכולה ומסוגלת
אני מאמינה שהכל זה לטובה אבל מצד שני רואה את הזוגיות שלי עם בעלי לאט לאט דועכת.
בזמן השבעה של חמותי בעלי קיבל בשורה ששוב רוצים לתבוע אותו מהעסק שלו על עוד בערך כ 100k כמובן שאת הכסף אין לנו מה שיוצר אצל בעלי לחצים קשים עצבים .

תשובה:

שלום וברכה

קראתי את שאלתך הכואבת בתשומת לב ואני מתפלל יחד איתכם להצלחתכם, יתן ה' שמעתה תראו רק נחת ושמחה ושפע ברכה והצלחה בכל מעשה ידיכם. המשיכו ותתחזקו בדרך התורה, לקיים בית יהודי אמיתי של קדושה וטהרה שבת וכשרות, תפילות הברכות, ובורא עולם ימלא את ביתך מלוא חופניים שפע.

בשורות טובות.