כתם על היד

שאלה:

שלום וברכה!
אשתי ראתה כתם של דם, על היד אחרי השירותים (ממש לא צמוד ליציאה), אך היא לא בטוחה אם היה כגריס על הכתם או לא, מכיוון שיתכן והכתם נמרח על היד ולא יצא בצורה גדולה יחסית מהמקור. יש לציין שאנחנו קרובים לשעת וסתה . (אחרי זמן וסת ההפלגה) אך הדימום לא החל עדיין. האם נאסרנו? תודה רבה

תשובה:

אם בשעה שראתה אותו הוא היה כגריס לכאורה יש לאסור. ואין מקום לתלות אולי קודם לא היה כך.

ערב טוב.