אקסל וקולה ללא הכשר

שאלה:

שלום, קניתי משטח של פחיות משקה אנרגיה אקסל ולאחר מכן שמתי לב שזה לא ישראלי ואין הכשר – זה מפלסטין
וקניתי גם משטח פחיות קולה שכל הכיתוב בערבית אבל מצוין מאיפה בידיוק (יכול להיות פלסטין או ירדן וכו)

האם יש בעיה בכשרות? אני צריכה לזרוק?

תשובה:

בהחלט יש כאן בעיית כשרות, ואין לשתות ללא הכשר. כדאי לפנות למערכת הכשרות שבדרך כלל נותנים הכשר על מוצרים אלו לשאול אם יש להם עצה או ידיעה בענין, לפי הבנתי אין עצה ויש לזרוק את זה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. צריך לחפש בגוגל, המוצרים שהזכרת יש מחברות שונות ולכל חברה יש גוף כשרות אחר, צריך לחפש את המקבילה הכשרה ולבדוק מי נותן את ההכשר ולפנות אליו, ואני אומר שוב, לדעתי אין מה לעשות, רק בגלל שמדובר בנזק גדול אני מציע בכל זאת לשאול.