הרהור

שאלה:

שלום כבוד הרב,
איך להתמודד עם אישה למשל שיושבת בזוית עין באוטבוס האם עליי להסיט את המבט לגמרי, או להיפך להתרגל לא להתייחס ולהתעלם מההרהור ?

תשובה:

תסיט את המבט, אבל בלי לחץ וחרדתיות, נורמלי, לא צריך להסתכל עליה… הכי טוב ללמוד משהו…

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. היינו שאני לא מסתכל עליה אלא המבט שלי בדבר אחר אבל היא נמצאת בזויית של העין.

    לרוב זה קורא כשהבחורה משלבת את הרגליים שלה וגם על דתיות זה נמביא הרהורי עבירה ! חרפה לדתייה לשבת ככה היא מכשילה..

  2. או ךאו דווקא ללמוד אבל כל עוד שזה בקרן זוית זה מפריע אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אצל שאר אדם ואני דם לא רוצה להיות קיצוני בדבר אחרת ייאסר עלי כל קשר חברתי והסתכלות מחמת ההרהורים שהתרגלתי להרהר יותר בקלות

  3. אם אפשר להסיט את הבמבט תסיט, הבעיה שבאוטובוס בכל פינה יש משהו ובאיזה שהוא מקום אדם שעוסק בזה מידי מתחיל להכנס לכפייתיות וחרדות, לכן, הכל רק במנוחה ובשמחה והכל בסדר.