פסח אצל חילונים

שאלה:

שלום אני חזרתי בתשובה לפני 3 שנים . אישתי עדיין לא . יש לנו 3 ילדים קטנים. אישתי רוצה שנעשה את החג הפסח אצל הוריה חילונים לא שומרי שבת בנוסף הכלים הסירים לא מוטבלים בשביל שלום בית אפשר לאכול שם ?

תשובה:

הבעיה היא לא שהסירים לא טבולים, אלא מן הסתם אין להם ידע בסיסי בכשרות המזון לפסח ואולי בכלל. הייתי מנסה להמנע מכך. אולי תביאו את האוכל איתכם?

בשורות טובות ותצליח מאוד בדרכך החדשה!