שימוש בזכות של חברו לתוכנה

שאלה:

שלום וברכה, אני מתלבט אם לעבוד בתחום השרטוט אותו למדתי בעבר. והייתי גם זכאי לתוכנת שרטוט בהיותי סטודנט.
כל סטודנט מקבל מהחברה אישור להשתמש בתוכנה בזמן היותו סטודנט, ב5 מחשבים האם אני יכול לבקש את פרטי התוכנה מחבר ולהתחבר אליה כאחד מ5 המחשבים שהותר לו להתחבר איתם ?

תשובה:

שלום וברכה,

השימוש בחמשה מחשבים לכאורה הוא רק לשימוש פרטי ולא להעברה לאחרים, ולכן כדאי לברר את זה מול החברה, אם הם מסכימים לסטודנט להעביר לחבר שרוצה לעבוד בתחום.

בהצלחה.