עיסוק בספורט מסוכן באופן מקצועי

שאלה:

בס"ד

שלום
האם יש איסורים בהלכה למי שעובד במקצועיות בספורט מסוכן? האם זה יהיה מותר או אסור?

תשובה:

שלום וברכה

אני מבין שכוונתך "במקצועיות" שהוא נוקט בכל הזהירות הנדרשת בענין זה ברמה המקצועית ועל פי חוק, אם כך אני לא כל כך בטוח שזה נחשב עיסוק מסוכן. בדרך כלל עיסוק בסנפלינג למשל הוא מסוכן למי שאינו מקצועי ואינו יודע את כללי הזהירות הנדרשים. אולי תפרט יותר במה מדובר ומה הסכנה וכו', ונוכל לחשוב יחד.